Naar de dolfijnen enz.
Door: De Neel
Blijf op de hoogte en volg Gerrit
08 Juli 2010 | Verenigde Staten, San Diego
09 Juli 2010 - 08:58
Elsje:
duifje, wat leuk jullie verhalen!! we kijken steeds of er alweer bericht is!! ja blijven lachen hoor zelfs als je z...nat bent! voor ons leuke plaatjes!! hier wordt het erg warm; huis is nu bunker; alles afgesloten (henk onder de ventilator!!)xxxx -
09 Juli 2010 - 15:53
Teussie:
Hallo allemaal daar in het verre USA!!!!! Ga jullie berichtjes ook volgen, erg leuk. Het ziet er allemaal tof uit hoor de fotos, en wat een echte amerikaanse uitsloverige bak hebben jullie gehuurd, helemaal in stijl. Ben niet zo blij met Spanje in de finale, denk dat we niet veel kans maken, ook Paul, de octopus heeft gezegd dat Spanje gaat winnen, damned!!!!!! Jose wilde eerst in zijn eentje naar een Spaanse bar in Amsterdam, heb hem dat gelukkig uit het hoofd kunnen praten maar hij wil ook niet tussen de Hollanders zitten dus wij gaan de finale met z'n 2tjes kijken thuis, kunnen we elkaar lekker afbekken met elk doelpunt!!!! Veel liefs en doe voorzichtig daar, dikke kus van Jose en Teus